mandag 27. september 2010

Uttisset & utgulpet dått enno.

Kjære Selmer

I går var dagen for et stort selskap. Din venninne Josefine skulle barnevelsignes, og hele familien trakk i finstasen for å være med på feiringen. Sofie fant sågar frem brudepikekjolen, og du var ikke så verst du heller.

Jeg synes jeg jo har blitt ganske flink etterhvert til å få dagene våre til å gå noenlunne knirkefritt. Men da vi på søndag var to voksne, var det full ansvarspulverisering. Til tross for at vi -kloke av skade- alltid legger inn masse ekstra tid i planen når vi skal ut, vel vitende om at ALT går saktere enn vi tidsoptimister tror - var vi tre kvarter etter skjema da vi dro ut døra. Takket være tabbekvoten var vi imidlertid "bare" et kvarter forsinket til gudstjenesten i Filadelfia. Men "heldigvis" holdt de faktisk på å evakuere bygningen da vi kom, så vi endte opp med å få med oss alt fra - den nye - starten. Vi ber om å bli trodd på at vi ikke hadde ringt inn en bombetrussel men at det faktisk var en brannøvelse. ;-)

Det var mot slutten av middagen senere at vi innså at snoppen nok en gang hadde kravlet utenfor bleiekanten. Kliss-klass fra innerst til ytterst. Og hadde noen kvalitetssikret at det var ekstra bukse og strømpebukse i stellebagen? Neeeida. En mildt sagt snodig strømpebukse hadde vi da imidlertid, så med den kravlet du rundt i påvente av at det var din tur til å spise spagetti og kjøttsaus.

Etter det, skulle det jo egentlig bare mangle at du valgte å gulpe den ene gulpen du har hatt de siste to ukene, attpåtil en kongegulp, som gjorde rustrødt inntrykk både på strømpebuksa di - den siste vi hadde - og fars mintgrønne slips...

Festkledd som fy. 

Men like blid - og det er jo det viktigste.

1 kommentar:

  1. Litt av en dag ;-). Selmergutten like blid og sååå lik sin far på den alderen;-) Helt utrolig!

    SvarSlett