tirsdag 7. september 2010

Du og jeg og dompapen

eh ja. Og Siv Elisabeth, da. Og tusener av andre fugler.

Kjære Selmer, i dag har vi nemlig gått rundt Østensjøvannet. Etter litt frem og tilbake slang jeg og Siv Elisabeth oss rundt, og fikk oss en deilig sensommersoltur rundt vannet. Du pludret fornøyd i vogna med oss begge, men tross trøttfakter nektet du å sove - kanskje var det for mye å se på?

Din talentløse far presterte å ha med seg kamera uten å ta et eneste bilde, så for å ha noe slags visuelle inntrykk å vise til, må jeg ty til flickr. ;-/ Østensjøvannet er virkelig en perle - og for meg uoppdaget før nå. Hit skal vi flere ganger!

Kilde: Flickr | Magne Haagen
Kilde: Flickr | Magne Haagen

På vei tilbake var vi innom Oppsalsenteret for å handle middag til at Sofie skal ha med seg en venninne hjem fra barnehagen. På vei ut derfra svinget vi rundt et hjørne, og du satte øynene i en eldre dame, vinket til henne og sa heiei - så tydelig at hun sa hei-hei tilbake. Vi har jo lurt på om du allerede har gjort dette tidligere, men nå var det helt ubortforklarlig. (bra nyord?)

Så får vi se hvor lang tid det tar før du kan synge (eller spille) sangen fra overskriften. Å legge det ut på Youtube er derimot valgfritt.

1 kommentar:

  1. Ja,han sa faktisk: Heei i går også til en av de gamle på FA-treffet:-). Hva blir det neste fra sjarmøren vår? Vi venter i spenning. Med ei så talefør søster....foreldre..og storfamilie.... har han jo de beste forbilder:-)mener farmora.

    SvarSlett