mandag 6. september 2010

Dancing baby

Kjære Selmer

Idag har du befestet din posisjon som dancing baby. På eldretreff.

Noen forklaringer kan være på sin plass? Et konsept som allerede i skrivende stund er under press, er "musikkbutikken", en fysisk butikk hvor man kunne rusle rundt og bla i, høre på eller kjøpe CDer, DVDer, tidvis LPer og - engang i fortiden - kassetter. Lurer på om hvor steinalder det høres ut når du leser dette.. ;-) Fra jeg var 17 til jeg var 21 jobbet jeg del- og heltid i en butikk som het Hysj! Hysj! - og som vel var den første av de store kjedene som gikk dundrende konkurs. Rundt da var det en farsott som herjet tirsdagskveldene i de tusen hjem; Ally McBeal. TV-serien om en smånevrotisk advokat som tidvis så syner, blant annet i form av en dansende animert baby.






Den ble kjent som dancing baby og var faktisk et av de første fenomenene - om det kan kalles det - som ble spredt på internett; helt tilbake i 1996. Ålreit, det var dagens historieleksjon.

Poenget er; idag har du levd opp til tittelen. Du har nemlig vært med farmor og farfar på Over de 60 på Frelsesarmeen og etter sigende sjarmert fletta av myrulla.

Ikke minst ved at du som vanlig lyser opp når musikken starter og svaier fornøyd fra side til side.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar