torsdag 16. september 2010

Utenlandsopphold og fremskritt

Kjære Selmer

Siden du jo er 1/16 fremmedkulturell (din tippoldemor Lily var førstegenerasjonsinnvandrer), tenkte jeg at i dag var dagen for et besøk i ditt annet fedreland. For å lære kulturen å kjenne, kjenne smakene, luktene, pulsen, luften.

Med andre ord: Vi har vært på harrytur til Svinesund idag - sammen med Thomas.

Forbilledlig sov du begge veier, krabbet fornøyd rundt på gulvet i babybutikken hvor Thomas kjøpte nytt bilsete til Josefine, og var strålende til stede i handlevogna i de altfor mange matbutikkene vi var innom.

Dine tidligere så høflige heiei blir stadig oftere byttet ut med et lavfrekvent ØY! når du møter nye mennesker. Og det gjør man jo relativt ofte på Svinesund, selv på en torsdag formiddag. Men som oftest høster du lutter smil og glede for dine noe ubehøvlede tilnærmelser.

Dessverre blingsa jeg på tiden før vi skulle reise hjem så du fikk ikke middagen din da som du skulle - men istedet et mellommåltid. Det var mest leit for deg, men jammen også oss som hadde en mindre enn fornøyd medpassasjer fra Ryen og til Vardåsen - i saktegående rush...

Heldigvis gjorde Thomas en heltemodig innsats med å holde deg i ånde. Dere har forresten virkelig funnet tonen idag, om dere ikke hadde gjort det for lenge siden. ;-)

Topp stemning i lunsjen. 
Vel hjemme tok du dine første skritt med briovogna, i fullt firsprang over stuegulvet. Sofie ville veldig gjerne sitte på, men hun ble enig i at det kanskje ble litt tungt. Hun foreslo da at Miffy kunne sitte på - men det ble såpass forvirrende for deg at vi måtte ta den ut igjen. Men SÅ fikk du for alvor opp farta.

1 kommentar:

  1. Ja, det blir spennende å følge med Selmerfarta, for aldri har noen krabba så fort opp trappene hos farmorfar som den gutten. Og der fant han fort Sofies gåbil som han gikk noen skritt med.

    SvarSlett