tirsdag 24. august 2010

Hvordan vet du når kid'en har fått nok svisker?

Morgenstemning fra stuevinduet kl. 06:40. Helsfyr Atrium i bakgrunnen. 
Svisker er som kjent vi småbarnsforeldres vidundermiddel mot altfor saktegående trafikk i podenes tarmsystemer. Du har den siste tiden vist deg som en svært punktlig liten herre, med taktfaste leveranser mellom 8 og 10 om morgenen. Men ettersom de siste dagenes konsistens har vært..ja...elgeaktig (gammel speider, vettu), måtte du til pers - på sviskekur.

Ikke det at du hadde noe i mot det, det går ned på høykant om vi luller det inn i grøten din eller gir deg det bart. Og til tross for litt klogging i systemet har du vært i storslag i dag også. Kunstrepertoaret ditt er for tiden krabbing i lynfart, hvor-stor-er-selmer, klapping, smiling og vinking. Alle disse har du holdt på med en stund, vinking er vel den sist ankomne.Det morsomste du vet er å leke med en ball, du triller den tilbake til meg når vi sitter overfor hverandre mens du ler høyt. På en god nummer to kommer å bølle rundt i stua som har blitt omgjort til en stor lekegrind takket være grinda i døra, allerhelst å krafse og klå på PCer, fjernkontroller eller andre ting som av vanvare har blitt stående igjen i gripehøyde. Og så har du begynt å bable ganske så mye, vi lurer på om vi begynner å skimte et "titt tei" og et "pappa"... Du slipper ikke unna før november, ihvertfall.. ;-)

Vi rakk en liten tur på Tveita idag også for å innhente noen ingredienser til middagen. Og du har badet - dessverre før sviskene virkelig satt i.

Svar på spørsmålet i overskriften: Vet ikke. Men det er ihvertfall både nok og for mye når du må i dusjen (igjen) og far må skifte t-skjorte, olabukse - og boxer! Der fikk jeg for at linningen stikker opp, tenker jeg...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar