søndag 24. oktober 2010

En sommer er over...

...men minnene om dem består.

Kjære Selmer

Aldri hadde jeg trodd at denne impulsivt bebloggede fedrekvoten skulle avsluttes med et Kirsti Sparboe-sitat. Men hva kan vel egentlig passe bedre i avslutningen av denne tidenes - og tidenes lengste - sommerferie enn denne strofen? Jeg gikk i ferie midt i juli og skal tilbake på jobb i morgen - 25. oktober..!

Skjønt, "ferie"... Det spørs jo helt hvordan man definerer det. Men hvis man definerer det som at "ferie er å gjøre noe annet" - så er det jo helt riktig. Og dette 'noe annet' har det virkelig vært stas å gjøre. Jeg tror kanskje det jeg er mest glad for etter disse månedene, er at jeg har fått blitt kjent med så mange sider av deg. Når man jobber og ser barna sine om morgenen og om kvelden i ukedagene går man jammen glipp av mye kvalitetstid! For om morgenen er det morragruff - og når ettermiddagen kommer er batteriet nesten utladet. Dermed er det i utgangspunktet dårlige kår for gyldne øyeblikk i den vanlige hverdagen. Når vi nå har fått tilbrakt så mye tid sammen, har jeg hatt orkesterplass til hele spekteret av dagsformen - og med en så blid go'gutt som deg er det et stort privilgium.

Så nå starter en ny fase. I uken som gikk ble du godt kjent i barnehagen. Du ga raskt blaffen i om jeg var i nærheten eller ikke og ble kjapt trygg på kontakten din, som er veldig flink med deg. I morgen er første ordinære dag, så det blir spennende å se om du på et tidspunkt oppdager at "shait, dette er faktisk min nye hverdag, uææææh" eller hvordan det blir.

Storesøster fulgte deg på første dag i barnehagen. 


På barnehagens favorittleke - sklia i gangen.

Det har vært veldig gøy at så mange har fulgt denne bloggen i fedrekvotetiden vår. Trafikktelleren viser faktisk at bloggen har blitt besøkt over 2000 ganger! Folk har lest mens de har oppholdt seg i 22 land - skjønt de fleste av dem er jo norske venner som har vært utenlands (men hvem i Sveits har vært innom 21 ganger? ;-) ). Sånn på det jevne har mellom 20 og 50 forskjellige besøkende vært innom de enkelte innleggene jeg har lagt ut, mens dagsrekorden er 258. ;-)

Så nå hadde det jo vært stas om noen av dem hadde hatt lyst å skrive en liten hilsen til tenårings-Selmer om hvordan det har vært å lese om litt eller mye av de foregående 10 ukene av livet ditt her på bloggen...?! I så fall kan de bruke kommentarfeltet nedenfor - så blir det garantert med i utskriftspermen som farmora sirlig forbereder til overlevering på konfen eller når det blir. ;-)

Hilsen pappa'n

(Som forøvrig er i tvil om bloggen vil videreføres i omdøpt versjon (Selmer&Sofie-snakk) og bli oppdatert hvert jubelår - eller om dett var dett. Skal starte i jobb igjen først og så flytte. Så får vi se. ;-) )

Det kan også ha sine fordeler at leiligheten er fylt med seksti kasser allerede. De som ennå er flatpakkede, blir det nemlig morsomme tunneler av! 

4 kommentarer:

  1. Søteste Selmer!
    (Hehe, litt i tvil på om du setter pris på den overskriften i konfirmasjonstalen, men?)

    En sommer er over - og det har virkelig vært koselig å følge deg fra tilskuerplass også! :)

    Josefine og jeg håper det fortsatt blir oppdateringer herfra altså, det har vært så koselig å kikke innom deg! Selmer -og SofieSNAKK støtter vi veldig! :)

    Lykke, lykke til som stor barnehagegutt!

    Klem,
    Josefine og Ann Helen

    SvarSlett
  2. Kjære Selmer! Heldig du som har en så "skrivefør" pappa... og som har kommet på denne lure idèen å lage "minnebok" fra permisjonstiden med deg. Vi som har fulgt dere i denne bloggen har sett at dere har vært flinke til å kose dere sammen! Selv om du ikke husker konkrete hendelser senere, - så er jeg helt sikker på at dette kommer til å ha betydning for deg i forholdet til pappa'n din.
    Lykke til videre i barnehagen Selmer! Og om ikke mange dager har du nytt hjem, - med hage og skog!! DET blir fint det!
    Stor kos fra meg - Ellen

    SvarSlett
  3. Kjære Selmer. Tenk å ha en pappa som setter ord på det dere opplever sammen!
    Det har vært gøy å lese, og så har jo vi blitt bedre kjent med deg også. Vi som ikke er så heldige å være sammen med deg hver dag.
    Vi gleder oss til å følge deg videre. Vi er sikre på at når du er konfirmant eller iallefall tenåring er du fortsatt en kjekk ung mann.
    Vi en kjempe glade i deg.
    Hilsen mormor og morfar.

    SvarSlett
  4. Kjære Selmer.Jada,pappa har helt rett i at "SelmerSnakk" skal bevares i papirutgave:-) Heldige oss, farmor og farfar, som har hatt så ofte besøk av deg -- sååå mange kosestunder. Siste uka fikk du virkelig sansen for den den kvitrende fuglen på kjøkkenveggen. Du skjønte etterhvert at vi måtte klappe og bråke litt for at den skulle kvitre. At den er laget på Bali, og at vi faktisk har vært på den fabrikken, kan vi fortelle deg senere.Du har også kost deg masse med bøker i toseter'n sammen med oss.Ingen sak å passe deg som sovner uten hyl og skrik og smiler som ei sol når du våkner:-)Vi gleder oss til å følge deg videre...når du besøker oss og vi tar turen på hjul til Kjul. Det blir stas med nytt barndomshjem. Selmer-rommet er snart klart.

    SvarSlett